Naart – Art from a naive heart

Meniu

Și-au trăit fericiți până la adânci batrâneți!

Cine n-ar vrea să aibă o viață ca-n povești? Lupți cu balauri, înfrunți zmei, cauți ani în șir, și până la urmă găsești…îți găsești iubirea vieții! Nu-i ușor, dar finalul e plin de satisfacții. Așa și-n viața reală: muncești, te spetești, cauți, găsești…Numai că-n viața reală nu întotdeauna reușești să păstrezi ce-ai găsit; asta-i cea mai grea provocare! Iubirea se păstrează cu râvnă, iar balaurii și zgripțuroaicele sunt la tot pasul, încercând să distrugă ce-i bun! Luptați cu vitejie și veți câștiga ce-i mai important în viață, în toate basmele,  și-n tot universul: Iubirea….care vă va aduce trai fericit până la adânci bătrâneți!

Pentru însurățeii curajoși și hotărâți, am pictat un cadou de nunta care să-i inspire: „Prâslea cel voinic și merele de aur”. Este o oglindă cu ramă pictată în care să se uite amândoi și să-și aducă aminte câte au înfruntat împreună și câte-i leagă! Hai, să trăiți fericiți, viață lungă cuplului!

 DSC06410

DSC06412

DSC06414

Rama oglinzii este din lemn de brad, pictată cu tempera, vernisată. Dimensiunile sunt de 30×30 cm.  Felicitarea este pictată manual, cu tuș si culori acrilice.

Categorii:  Ilustrație, Ilustrație de carte, Oglinzi, Pictură naivă

Comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.